Sanna - Mitt i livet

TUL i vecka 29

Publicerad 2013-03-24 21:59:46 i

I tisdags, när jag gick in i vecka 29 (28+0) så var vi på nytt TUL för att få se hur bebisarna mår.
Båda har på en vecka vänt sig med rumpan nedåt igen.. Inte konstigt att jag både känner av och ser hur de bökar omkring därinne. ;)
Storasyster väger nu 1019g medan lillebror väger 907g. Båda ligger strax under kurvan men de växer ändå som de ska. :) Nästa kontroll är om två veckor igen.

Annars så sprattlar de omkring i magen och trycker gärna ut diverse kroppsdelar så det ibland känns som att magen ska spricka. Måste säga att det känns sjukt att tänka att det är två små bebisar i magen.. som om några veckor kommer att vara hos oss. Tror nog inte att det fullt kommer att sjunka in förrän de faktiskt är här. :) Och jag längtar verkligen nu. Hoppas att tiden ska gå fort.

I övrigt så trivs vi jättebra i lägenheten. Kommer mer och mer i ordning - även om det är en hel del kvar att göra. Tyvärr säger kroppen ifrån mer och mer vilket betyder att allt tar nu längre tid än vanligt. Men det får göra det nu.

Ligger i soffan med fötterna i högläge och tittar på tv. Börjar nästan kännas som att det är dags för sängen snart. Tänk att helgen passerade så fort igen..

Bild från i tisdags..

Trött och sliten

Publicerad 2013-03-19 00:11:35 i

Efter flera dagars packande, flytt och organisering.
I fredags flyttade vi in i vår nya, stora lägenhet. :) Miki och grabbarna jobbade på hårt med att flytta alla våra saker under dagen. Jag gjorde mitt bästa med att hjälpa till men det var inte mycket jag kunde göra.
Med hjälp av mina föräldrar och Gabi så har lådorna sakta men säkert packats upp. Än har vi en del kvar att ordna med men det kommer. :)

Igår var vi på Ikea och inhandlade en del som behövdes till lägenheten men också de första stora grejerna till våra bebisar, som en spjälsäng med tillbehör och ett skötbord och en del annat. :) Det börjar kännas mer verkligt att vi faktiskt snart kommer att ha två små bebisar hos oss nu när de har ett eget rum och "bebisarnas saker". :)

Imorn ska vi på ett nytt TUL och få se hur bebisarna växer. Känns spännande och, som vanligt, lite nervöst. :) På fyra veckor kan mycket hända. Får uppdatera imorn om läget. Nu är det dags för sängen skulle jag tro. Orkar knappt hålla ögonen öppna.

Detta kaos vaknade jag upp till på lördagen. Nu är ju antalet lådor betydligt mindre. Får visa bilder på lägenheten senare. :)

Äntligen dags för flytt

Publicerad 2013-03-13 00:09:48 i

När vi fick veta att vår familj helt plötsligt skulle bli dubbelt så stor så fick vi lite panik att hitta nytt boende.
Det blev ett par ångestfyllda veckor med letande och planerande, eftersom vi också har en bostadsrätt.
Nu är det, till helgen, äntligen dags för flytt! :D Så fantastiskt!!

Från vår lilla lägenhet till en vindsvåning i centrum på 154m2! 4 rum och kök och lite huskänsla över boendet. :) Ska bli så skönt att komma i ordning i det nya hemmet innan bebisarna kommer. :)
Jag får visa lite bilder sen när vi kommit i ordning. Flytten innebär också att vi nu kan börja handla till bebisarna, ännu en rolig sak. :D

Just nu försöker jag flyttpacka så gott jag kan. Fort går det inte men det går i alla fall framåt. ;)

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela