Sanna - Mitt i livet

Fredag igen..

Publicerad 2007-05-25 18:14:38 i Allmänt,

Får snart sluta min arbetsdag.. Sitter i butiken, har varit en riktigt långtråkig dag! Knappt nå folk alls =(
Man blir så seg då! Men fastnade i en massa gamla mejl som jag hittade. Känslorna är de samma idag som de var då när jag läste de första gången.. Har både skrattat och känt mig nere faktiskt. Men tiden har gått lite snabbare iaf.

Annars har väl veckan flutit på som vanligt. Massa jobb.
Lyckats med att hålla FYRA av mina ÅTTA bokade klasser.. och det verkar som att jag ska kunna hålla de fyra resterande också.

Jonna var hemma hos mig i onsdags och skulle hämta lite produkter. Hon stannade på en fika. Vi tog fram utemöblerna, tog med oss lite melon och satte oss i solen och snacka en massa skit. En riktigt trevlig tjej det där. Satte faktiskt upp det där kortet på kylskåpet, som hon skämtade om. Det får bli mitt mål, min lilla morot. =) Kan inte fatta att det faktiskt är jag.. Vill tillbaka till det igen!

I onsdags så var jag och Philippa ute en sväng. Båda kände att vi behövde få tankarna på annat. Så vi gick ut och dansade lite grann.. Var inte ute så länge.

Helgen nu är Philippas sista helg innan hon drar ner till västkusten. =/ Tråkigt, ännu en vän som lämnar mig här hemma. (Hur många veckor är det kvar tills jag ska åka??) Så henne ska man träffa ikväll. Jobbar imorn kväll och sen har jag klasser hela dagen på söndag. Så det blir annars inte så mycket tid över. Får väl se vad vi hittar på. Går och tar en drink iaf och sen får vi se vad vi är sugna på. =) Kanske lite dans.. hehe

Nehe.. tiden har som sagt gått lite fortare idag.. snart dags att städa.
Väldigt trött idag.. har inte blivit så mycket sömn under de senaste dagarna. Mycket tankar som snurrar.. Men det löser väl sig så småningom. Kommer nog däcka ganska skönt på söndagkväll när klasserna är slut! Det blir en hel del jobbande nu fram tills semestern. Måste jue försöka få ihop pengarna nu. Fick ett erbjudande om att komma och bo ett par dagar hos en kille som har hus i Zadar, men jag träffade honom första gången igår så det känns inte sådär jätteaktuellt.. Men man vet jue aldrig. Krisar det sig, kan man jue alltid ha en "back-up plan" hehe..

Nej, nu ska jag städa så jag får komma hem nån gång också!

Cao.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela