Sanna - Mitt i livet

Bye bye apartment! =(

Publicerad 2007-10-22 19:47:30 i Allmänt,

Jag har idag sagt upp min fina underbara lägenhet..
En nödvändighet då jag fick veta att min kära roomie också ska överge mig och jag inte har råd att stanna där ensam eftersom jag snart ska åka!

Ledsamt är det.. Önskar bara att jag vetat lite tidigare och kunnat planera lite bättre.. men, men inget att göra åt just nu! Uppsagd är den i alla fall from 1/11 och förhoppningen är att jag ska kunna få den uthyrd redan 1/12 så att jag inte behöver bo kvar tills uppsägningstiden är slut.

Så vet Du nån som är i behov av en lägenhet så har jag en jätte jättefin! =)

Michiel ringde igår.. Han har nu ännu en gång planerat att han ska komma och hälsa på. Hans föräldrar har tydligen klagat på att han jobbar alldeles för mycket (hmm, låter ganska bekant tycker jag, haha) så nu verkar det som att han kommer till Sverige sista veckan i november.. =) Hur underbart låter inte det då?
Trevligt kommer det i alla fall att bli. =)

Mår lite bättre idag.. Skönt! Har varit hemma från jobbet idag. Kunde inte sova mycket inatt.. =(
Ska vara hemma imorn med.. Kanske kan få lite städat hemma. Orkade med att tvätta idag i alla fall.. Så inget ont som inte har nått gott med sig.. eller vad man nu säger.

Nehe nej..
Vad ska man göra av alla möblerna? Mycket att tänka på nu.. Mycket som jag inte trodde att jag skulle behöva tänka på.. Lite jobbigare blev det jue.. Men vad gör man?
Så fort jag blivit av med lägenheten så flyttar jag tillbaka till föräldrarna.. Inte det ultimataste beslutet..
Fast kan det finnas en bättre månad att bo hos mamma och pappa än December? Jul och allt.. Bli så ompysslad så det inte är sant.. =) Haha

Så nu håller vi tummarna för att nån ska vilja ha min underbara, fina lägenhet som jag egentligen inte vill bli av med.. Usch! Men nu har planerna börjat på allvar..
Ska väl kanske tala om vad jag ska göra också;

JAG SKA FLYTTA TILL AMSTERDAM!!! Så nu vet alla det. =)

Velika pusa ;)

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2007-10-23 09:19:28

Oj vad spännande gumman=) Tänk om man hade vågat göra något sånt innan man blev "vuxen"*ler*... Hoppas allt är bra med dig. Kramar Emelie..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela