Sanna - Mitt i livet

Grown-up points..

Publicerad 2007-10-09 17:10:43 i Allmänt,

Haha.. ja sa har man skaffat sig lite fler vuxenpoang i och med att man skaffat sig ett telefonabonemang till hemmet.
Egentligen sa ar det jue bara for att jag ska kunna skaffa mig internet i den narmaste framtiden.
Datorn ar pa vag sa det kanns jue bra. Men det verkar som att det kan ta ett par veckor till innan jag kan anvanda den hemma. Usch, vill inte vanta langre. Hur kan man vara sa otalig?

Har en dag i butiken mitt i veckan. Chefen behovde byta sa jag far spendera denna tisdag har i stan istallet.
Fredag ska jag spendera ute i Tuna Park.

Jobbade hela dagen dar ute igar.. Inte for att det var sa mycket att gora.. Men tank er sjalva att behova sitta dar 10 timmar i strack utan att fa rasta av sig lite grann.. Usch, hoppas att det snart ska vara slut pa det.
Kanner verkligen att jag gjort mitt i godisvarlden! Det var kul till en borjan, men jag vet att jag kan mer an bara detta. Plus att jag faktiskt har natt sa hogt som jag kan komma utan att starta eget kanns det som. Sa det till chefen haromdagen faktiskt och han forstod jue vad jag menade. Sa det var val ganska skont.
Men jag har jue borjat soka mig bort fran allt detta. Men jag har bara lite svart for att verkligen bestamma mig vart jag ska ta vagen..

Vet jue att jag skulle kunna jobba inom restaurang eller handel.. eller nagot annat dar jag far traffa mannskor. For nagorlunda socialt maste det vara. Och natt dar jag kan utvecklas och ta mig langre fram. Lite utmanande helt enkelt. Fast det maste anda kannas nagorlunda tryggt eftersom jag vet att jag kommer att vara pa en ny plats. Sa nanstans maste man jue kunna kanna sig trygg.. Later snurrigt, jag vet..

Kanns som att jag har en bra period nu.. Om man raknar bort den lilla "valkommen hem depressionen" jag fick nu nar jag kom hem.. Och anda var jag bara borta fyra dagar.
Det ar sa sjukt! Varfor kanns inte detta som hemma? Jag forstar inte.. Jag har jue faktiskt bott har sen jag foddes. Det borde jue kannas battre att komma hem an vad det gor.
Redan ett par dagar innan det ar dags att aka hem sa kommer den dar lilla angesten och paniken.
Nu nar jag var hos Michiel sa hann den inte komma forsan samma dag jag skulle aka hem, vilket var skont eftersom det oftast gor sa att man blir ganska nere.. Men nu var det jue sa kort tid sa det hann inte komma.
Michiel papekade att jag var tyst och sag ledsen ut sista dagen vi var vid stranden. Jag sa bara att jag var trott.

Men varje gang jag kommer hem till denna stad sa blir jag bara mer och mer saker pa att jag maste ta mig harifran. Som att jag gjort mitt har hemma. Sen kan man jue aldrig vara saker pa att man inte hamnar har igen. Men jag maste ut och leva lite.. Och jag vill gora annat..
Ett litet tag till..

Nu ska jag ta en cigg..

pusa ;)

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2007-10-11 10:07:55

Hey Stumpan! När åker du då :) ?? Puss

Postat av: sanna

Publicerad 2007-10-11 20:50:59

Jag har faktiskt ingen aning.. Men det blir väl efter nyår nån gång. Så fort som möjligt. Sen får vi väl se vart jag hamnar.. =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela