Sanna - Mitt i livet

Dötid på arlanda..

Publicerad 2007-09-28 12:22:38 i Allmänt,

Sitter på Arlanda och har en massa tid att ta död på..
Kom precis med tåget från tuna! Och de öppnar inte incheckningen försän tidigast om en timme. Så jippi för det.

Annars har det gått bra idag.. Lyckades få med mig allt när jag gick på tåget och när jag klev av.. haha
(De som känner mig vet att jag har en tendens att glömma saker på tåget.. och speciellt något viktigt. Exempelvis; när jag skulle till Lettland med skolan en gång.. Glömde hela ryggsäcken kvar på tåget med pass och pengar och allt.. så det var bara för mig att kliva på tåget tillbaka till tuna när de andra fortsatte mot hamnen.. =/ fick tillbaka sakerna sen)

Inte så mycket sömn inatt.. Åkte en sväng ner på Harrys och träffade folk från jobbet. Jag och Kajsa avslutade kvällen på Statoil med lite nattmat.. eftersom jag inte kunnat äta något under dagen! (nervositet kan vara en bitch.. haha) Men kan jue säga att man var lagom illamående efter det. Inte för att det inte var gott utan för att det blev för mycket.

Sitter här på Skycity med en redbull och skulle vilja ta en cigg.. men det är faktiskt ganska kallt därute.. Ska ta mig vidare sen till min terminal och slösa lite tid där.
Skönt ska det i alla fall bli att komma iväg.. Tydligen blir det en lugn kväll ikväll och sen imorn blir det shopping och party.. Inte mig emot.
Enda som är tråkigt är att jag missar jugge-festen på slottskolan. Den hade varit rolig att gå på..
Och sen team-buildingen med Harrys på söndag.. Men nu ska jag inte klaga.. Får fyra dagar ledigt och se ett annat land.. Det kommer bli en toppen-helg! =)

Nehe.. om man skulle ta och röra sig lite!

Trevlig helg!!

Velika pusa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela