Sanna - Mitt i livet

Måndag 28/4

Publicerad 2008-04-28 20:38:14 i Allmänt,

Vidriga drömmar inatt.. Vaknade av att jag skakade! Kommer inte riktigt ihåg vad det var jag drömde, men det var inget behagligt direkt. Resten av natten pendlade jag mellan sömn och vakenhet..
Så jag var ganska trött imorse när jag vaknade. Förlylningen var lite värre också imorse när jag vaknade.

Dagen på jobbet har gått helt okej..
Har bara två dagar kvar på 3Com innan det är dags för att byta till Dymo. Måste säga att det är lite läskigt faktiskt, men det kommer väl alldeles säkert att gå bra.
Men jag kan alldeles säkert tänka mig att jag är nervös för vad som ska komma och att det är därför som jag drömmer lite konstiga drömmar och sover lite oroligt.

Vädret har inte varit det bästa idag.. Ganska grått och trist! Solen tittade konstigt nog ut när klockan var 18 och de sista strålarna är just nu på väg bort.
Jag ska ta och slänga in en maskin i tvätten och sen ska jag dammsuga och ställa iordning lite grann här hemma. Laura, ryskan, kommer jue imorn och det kan jue vara en bra idé att inte behöva ge henne en hjärtattack första dagen! haha.. nee det är inte alls farligt här hemma.. Men nu när man har lite ork för det så är det väl lika bra att ta tag i det.. Det vart inte så mycket igår eftersom det var så fint väder och varmt.

Imorn ska jag ha PEP med Francesca, min Supervisor! Det ska bli så intressant att se hur man har jobbat och hur det har gått sen jag började på Sykes.
Sen blir det en lite kortare dag också eftersom jag ska hämta Laura från Schipol, så det är jue också skönt!

Ledig på torsdag också så jag kan parta med resten av folket på onsdag och fira Queens Day, men det får lov att bli lite lugnt eftersom Veronicas pojkvän, hans syster och hennes pojkvän kommer och hälsar på på torsdag och ska stanna i 5 dagar eller nått och då ska det också festas! haha..
Amsterdam är en enda stor fest! ;) Haha.. nee, jag kan vara lugn också! Det tycker jag faktiskt att jag har visat.

9 dagar kvar sen är jag hemma i E-tuna igen!! Nedräkningen har börjat! :)

Nehej.. kanske man ska börja så det slipper bli så sent. Försöka sova skapligt inatt i alla fall!

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela