Sanna - Mitt i livet

Måndag 7/4

Publicerad 2008-04-07 20:56:45 i Allmänt,

Lördag;

Vi gick till The Bulldog på Leidseplein för en liten "fördrink" innan det var dags för riktig utgång..
Det var massor med folk där och det spelades riktigt bra musik också.

På Brazilian Music Bar var allt som vanligt.. Mycket folk, skön musik och billigt i baren! :)
Dino och Dado kände sig lite hängiga så de orkade inte stanna så länge utan gick hem typ innan klockan 02.
Vi stod på dansgolvet hela kvällen och jag hade verkligen jättekul! Vi stapplade hem klockan 05.30, skrattandes och med svullna fötter.. Det blev en otroligt lyckad kväll måste jag säga!

Söndag;

Trots att jag varit ute och festat, och inte kom i säng försän tidigt på morgonen, vaknade jag i panik strax efter 10 och trodde att jag hade försovit mig till jobbet! Helt sjukt! Som tur var lyckades jag somna om och sov sedan till 15.30! Det kan jag säga var otroligt välbehövligt!
Gick iväg med grabbarna för en fika borta på Haarlemmerstraat och då var jag jue självklart nära Haarlemmerplein och Susy och Serena, så jag gjorde ett besök där.. Grabbarna ville gå på äventyr.

Satt hemma hos tjejerna där Hegoi, en av killarna som de delar lägenheten med, hade lagat mat.. Så jag fick middag när jag kom dit. Vi hade som vanligt våra skruvade attacker vid middagsbordet, diskuterandes helgens bravader och allt annat som dök upp i våra galna huvuden! ;) Tyckte synd om Hegoi som måste ha tyckt att vi var helt knäppa.. Haha..

Åkte hem vid midnatt och då kändes det som att klockan bara var typ 21 eller nått sånt..
Grabbarna ringde mig och berättade att taxichauffören hade kört de helt fel när de skulle hem och de var vilse. Försökte förklara för de hur de skulle komma hem.. Det gick väl sådär! Haha.. De hade i alla fall tagit en till taxi och när vi kom hem var de hemma..

Det var svårt att somna och när jag väl lyckades med det så drömde jag jättekonstiga drömmar och vaknade som vanligt till flera gånger..
Det var inte trevligt att försöka få upp ögonen imorse när väckarklockan ringde! :( Men jag pallrade mig upp..
Sa hejdå till grabbarna som åkte hem idag och tog mig till jobbet.
Det var en rätt så vanlig dag, men det kändes hela tiden som man hade saker att göra. Telefonen ringde och mejlen dök ner i boxen. Vi hade en "mat-dag" på jobbet idag också.. Flera från 3com hade lagat mat som alla fick äta av.. Eftersom jag visste att jag inte skulle orka laga mat.. och dessutom inte ens kan riktigt laga mat så stod jag för bröd och pålägg.. Haha. Det var jue ett bidrag också.. Det fanns jättemycket mat och det var allt från Crepes till Sushi.. man var jue tvungen att smaka på allt. :) Tycker det är så himla roligt när man gör nånting alla tillsammans.

Imorn är det en ny dag.. Det blir en lugn vecka!
Nästa vecka kommer Kajsa och Aleks och hälsar på mig ett par dagar.. det ska bli roligt! :) Får massor med besök nu.. Och dessutom så verkar det som att jag ska åka hem till Sverige en sväng efter att mitt kontrakt tar slut på Sykes i Maj..

Just ja.. det glömde jag jue säga..
Jag tackade ja till jobbet på Booking.com! Jag får kontraktet med alla detaljer i slutet på veckan så då får jag läsa igen allt och göra ett slutgiltigt beslut.

Verizon skulle höra av sig i slutet på veckan om en eventuell inbjudan till intervju. Tydligen måste de ha ett möte om hur många personer som de ska ha in i det nordiska teamet osv innan.. Och det kan man jue inte heller vänta alltför länge på.. Nu verkar det som att jag har ett jobb..

Tackar jag verkligen ja till det så börjar 13 Maj..
Det betyder också att jag antagligen inte kommer att ha någon semester i sommar eftersom det är högsäsong för hotellen under juni-augusti.. Så då får jag väl kanske åka nånstans efter det då..

Men i alla fall tycker jag det ska bli skönt att komma hem till E-tuna en sväng.. Kramas massor med mamma och pappa.. Det behöver jag verkligen just nu!

Jaha ja.. ska kanske försöka ta nått att äta.

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela