Sanna - Mitt i livet

Söndag 13/4

Publicerad 2008-04-13 19:07:10 i Allmänt,

Så var det söndag återigen..

Vad hände i helgen då..?

Fredag;

Vi var hemma hos Susy och Serena och drack vin och pratade.. Det var jättetrevligt, mycket skratt och en del allvar också.. men mest skratt förstås! :) Det blev en ganksa tidig kväll faktiskt.. Vi sov alla tre på bäddsoffan som de har.. :) Det var massor mysigt..

Lördag;

Spenderade jag större delen på tjejernas soffa och kollade på film.. Serena var ute och gjorde nått och Susy var med DJ en stund, så jag fick sällskap av deras roomie Hegoi. Han lagade mat och allt till mig.. Haha
Under tidiga kvällen så satt jag och Susy på soffan och pratade och tittade på tv, försökte tänka ut vad vi skulle ha för oss under kvällen när Miguels, den andra killen som de delar lägenheten med, typ 8 killkompisar klev in genom dörren, de skulle ha en middag.. Till saken hör nu att dessa killar är alla gay! Det slutade med att vi smytittade på dessa sju killar eftersom de flesta av de var ritkigt fina! Och vi tyckte att det var så synd att de inte var hetero! Haha.. Det blev lite för mycket efter ett tag, så jag tog mig hem för ombyte av kläder eftersom tanken var den att vi skulle gå ut..

När jag kom hem tillbaka till Susy så bestämdes det för att vi inte skulle gå ut utan stanna hemma hos tjejerna och ha en kväll hemma igen..
Det var trevligt, men jag blev så otroligt trött att jag åkte hem vid 04..

Idag, vaknade jag vid 17.57.. Och detta bara för att mamma ringde mig!
Kan inte fatta att jag sovit så länge.. Visst har jag vaknat till, men jag har inte orkat bry mig om att titta på klockan för att se vad den var och har somnat om efter en stund igen!
Man kan verkligen säga att bristen på sömn har tagit ut sin rätt nu!
Konstigt nog är jag fortfarande trött och har dessutom ont i huvudet.. och det är inte för att jag är bakis!

Vad ska man nu göra när dagen nästan är slut?
Jag ska äta lite i alla fall och sen blir det väl kanske att kolla lite på tv.. det känns inte riktigt som att man orkar börja städa nu utan tar det nog imorn istället efter jobbet.

Det blir nog så att jag tar jobbet på Booking.com.. Jag har lovat att jag ska höra av mig till Booking.com imorn med ett besked så jag får ta en sista funderare idag.
Det blir nog säkert bra det..

Orkar inte tänka alltför mycket just nu bara..

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela