Sanna - Mitt i livet

Tisdag 12/2

Publicerad 2008-02-12 20:55:06 i Allmänt,

Det vackra vädret fortsätter att hålla i sig.. Satt ute under hela min lunchrast och åt och njöt av solen.. Det var alldeles för underbart! =)

Det är verkligen inte lätt att vara på dåligt humör när solen värmer ens ansikte och det nästan känns som vår på riktigt! Känner mig nästan lite pirrig i kroppen såna här dagar!

Kunderna har tyvärr inte varit så mycket bättre idag.. Det är så tråkigt när man inte kan hjälpa de. Men vad ska man göra när de är riktiga puckon? ;) Jag lär mig en del nya saker varje dag i alla fall vilket är bra. =)

Riktigt avis.. Karsten åker fyra dagar till Barcelona imorn! Jag vill också åka.. Undrar om det är varmt där nu? Men det tror jag alldeles säkert att det är.. Lite grann i alla fall! =) Kommer han tillbaka och är alldeles brun ska jag hoppa på honom! haha

Huden känns okej också faktiskt.. Som en bäbis på ena kinden medans andra kinden fortfarande är torr och flagar.. Men det kanske, kanske kommer att bli snart! Håller verkligen tummarna för det. Men Susys salva hjälpte verkligen! Jätteskönt! =) Fast det är ingen idé att ta ut nått i förskott.. Det kan lika gärna vara så att bäbishuden försvinner under natten! Men som sagt, håller tummarna för att det ska bli bra nu!

Haha.. Pappa frågade mig igår om jag hade kört bil sen jag var hemma i Sverige. Jag frågade honom om han var galen! Jag skulle jue ha ihjäl mig på en cykel till och med har jag kommit underfund med nu. Det är inte lätt med trafiken i den här staden.. eller det här landet kanske man ska säga. Filerna för bilarna är lika stora som bilarna själva är, cyklisterna har en egen liten fil de kan cykla i. De har till och med egna trafikljus. Sen har vi jue alla bussarna och tramarna (spårvagn kanske det heter på svenska). Det är mycket att hålla reda på här. Och det är rusningstrafik från klockan 16 till säkert 20.00.. Folk är alltid på väg, det blir ofta trafikstockning till och med på motorvägen! Men det är en storstad! Och jag tycker ändå om det.. det gäller bara att inte famla bort i sina egna tankar när man är ute och rör på sig.
Men bil blir jag nog utan i detta land i alla fall.. det blir på sin höjd en cykel. ;) Se det från den ljusa sidan; jag lär jue inte bli av med körkortet än på ett tag i alla fall! Haha. Jag får köra bilen när jag kommer till Tuna.. Om jag kommer ihåg hur man gör det vill säga.. ;)

Ikväll då? Inte mycket som händer.. Ska titta lite tv kanske, som alla andra kvällar och sen blir det sängen! =)

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela