Sanna - Mitt i livet

Söndag 27/1

Publicerad 2008-01-28 00:43:41 i Allmänt,

Allt är okej med mig! Jag har inte skrivit i bloggen sen i torsdags för att jag har faktiskt inte riktigt haft tid! Så det är ingen som behöver oroa sig för något! ;) Har bara haft en ganska fullspäckad helg!

Fredag;

Jag fick äntligen mitt bankkonto fixat! =) Det tog sin lilla tid, även nere på banken, men vi lyckades tillslut! =) Jag fick ett paket med allt.. Det ingick dessutom ett sparkonto knutet till mitt vanliga konto! =) Jättebra..
Och, inte att förglömma, jag fick en brödrost! Den är grön! ;) haha! Måste ta en bild på den så att jag kan visa er. ;)

På kvällen hade vi fest.. Massa folk hemma hos oss! Vi hade skitroligt och det blev väldigt sent, festen fortsatte även efter att jag gått och lagt mig! Flera personer stannade kvar under natten så jag fick en lite chock när jag vaknade på lördagen och upptäckte att det var lite mer folk hemma än vanligtvis! =) haha

Lördag då;

Ja.. vad ska man säga? 10 personer här hemma.. Vi lagade mat och hade trevligt under hela dagen! Det kändes nästan lite som ett kollektiv eller nått! Jätteroligt! Festen fortsatte sen!
Jag, Serena, Susy och Veronika gick ut under kvällen.. Vi hamnade på en brasiliansk klubb.. Det var verkligen i min smak.. Jättebra musik hela kvällen! Drinkarna var alldeles för billiga! Haha.. Det blev en hel del tequila för oss flickor och klockan var alldeles för sent (eller tidigt kanske?) när vi gick hem.
Vi fick oss en massa skratt och roliga bilder dessutom under kvällen.. Det var en liten tripp att försöka ta sig uppför trapporna utan att slå ihjäl sig! haha..

När vi kom hem satt vi en stund och pratade lite om kvällen.. jag dansade runt med min kamera och tappade den i golvet.. Objektivet var ute och fastnade.. gick inte att få in den igen.. försökte och plötsligt så knakade det till och den var trasig! Så nu har jag ingen kamera.. Vilket är en mindre katastrof!

Har legat och degat större delen av dagen.. Soffan har varit min plats hela dagen! Slumrat till framför en massa filmer och nu kan jag inte direkt somna! =/

Ny vecka imorn! Tiden går.. Jag har nu varit här i 3 veckor!
Jag gillar livet här.. människorna och jobbet är inte heller så pjokigt ;)
Amsterdam är en underlig stad med nått nytt att upptäcka varje dag.. Jag har knappt ens börjat utforska, men det kommer inte dröja länge innan man börjar känna sig mer hemma i stan. I vissa delar känner jag mig hemma, men också där finns det nytt att upptäcka.. =) You gotta love Amsterdam! ;)

Nu ska jag gå och sussa..

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Postat av: samira

Publicerad 2008-01-28 05:16:44

eftersom vi åkte ungefär samtidigt innebär de att jag också har vart iväg tre veckor,tiden går fort.. dock gissar jg på att amsterdam har bra mkt bättre utbud än här :) icasortementet kan ja snart utantill, närmsta shopping jag kommer ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela