Sanna - Mitt i livet

Fredag 14/3

Publicerad 2008-03-14 12:29:20 i Allmänt,

Jag är sjuk! :(

Vaknade igår med samma förkylning som jag har haft ett par dagar och en Underbar mensvärk på det!
Mensvärken gör förkylningen värre och jag känner av den mer nu.. Kroppen är helt slut och jag har absolut ingen energi! :(

Jag är alltså hemma idag.. Får vila under helgen så är man fit for fight på måndag igen! Det är tråkigt att vara hemma.. Man orkar inte med så mycket.. Trots att det finns typ tusen saker man skulle behöva göra.. Får väl i alla fall slänga in en tvätt i maskinen. Det ska väl inte vara alltför ansträngande.
Hoppas på att jag ska må bättre senare idag så att jag kanske orkar flytta mina saker till mitt nya rum, så man har det gjort. Känns jue  onödigt att fortfarande sova i det lilla rummet när man har tillgång till ett dubbelt så stort och dessutom med garderob, men bara tanken på att släpa allt gör mig trött just nu. *suck*

Igår var det en helt okej dag på jobbet fick ett mejl från en svensk kunde som jag hjälpt.. Jätteroligt mejl verkligen

"Vad du är gullig, Sanna. Jag hoppas att de inte är alltför snåla med lönen till dig ;-) Tack så mycket för hjälpen - visst överlever jag den kostnaden. Jag och mina 13 barn tycker egentligen att blodpudding och havregrynsgröt är jättegott - om vi bara kunde hålla oss med en liten sked sylt till. Jag hoppas jag snart får problem iegn, så hör jag av mig ;-)"

Tydligen fick jag veta att alla mejl med bra feedback från våra kunder ska skickas vidare till våra supervisors och till 3com.. och jag som bara skrivit ut mina mejl med bra och rolig feedback från mina kunder! Men från och med nu ska jag börja skicka de vidare också! Det är kul med de mejlen man får.. Man blir så himla glad! :)

Jasna var och hälsade på med bebis igår.. Han är bara en månad gammal, så liten och så söt! Jättesnäll var han också.. helt tyst och låg mest och sov! Men det var verkligen så att hela 3com stannade till för ett par minuter när hon kom in. Tänk vad en liten bebis kan göra.. :)
Tänk att man en dag också ska ha en liten människa som man själv "producerat" i famnen.. Massor läskig känsla.. samtidigt som man tänker på det med en pirrande känsla.. Men det dröjer ett tag till innan jag kommer att ha en bebis som är min egen! Jag kanske kan låna någon annans?
Säg till om du vet någon som vill låna ut sin! ;)

Jaha ja.. Nu ska jag blippa på tv:n se om jag kan hitta nå intressant att titta på..

Jasna och hennes lilla son Amer..

image81

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela