Sanna - Mitt i livet

Tisdag 18/3

Publicerad 2008-03-18 22:16:54 i Allmänt,

Måndag..

Jag fick knappt nån sömn under natten.. vaknade varje halvtimme av att jag drömde diverse otäcka/obehagliga drömmar! Vet inte vart allt kom ifrån, men vaknade med huvudvärk och ögon som knappt ville hålla sig uppe.

På jobbet var det en röra eftersom jag var sjuk i fredags.. Bad en av mina jobbarkompisar att ta hand om mina kunder som jag skulle ta hand om under fredagen, men inget var gjort när jag kom igår och jag hade en del inte så glada kunder! Som tur var så förstod de att jag faktiskt varit sjuk och att jag hade gjort var jag kunnat för att få saker och ting gjorda trots att jag var sjuk. Allt löste sig tillslut. :)

Resten av dagen gick på som vanligt..
Frågade min supervisor om mitt kontrakt.. Hon kunde som vanligt inte svara på vad som kommer att hända. Det hon sa var att de kommer att behöva mig tills Jasna kommer tillbaka i Maj, men de kan inte ge mig kontrakt för bara en månad heller.. Emma ska sluta, men våran Kund vet inte om de kommer att ersätta henne heller.. Och det är alltså inte bara upp till mina chefer om jag får vara kvar eller inte.. utan kunden från 3com är den som har mest att säga till om.
Just nu känns det bara osäkert och otryggt.. Jag kan verkligen stå utan jobb inom ett par veckor! Och får väl inte veta nått förrän ett par dagar innan heller. Jag fick jue bara ett 3 månaders kontrakt så jag visste jue att det skulle komma till det här.. Men nu när det väl är här känns det bara hårt och tråkigt! Längtar till den dagen då man vet säkert vad som kommer att hända.. Så man kan börja planera mer framåt!

Var och kollade in ett gym som ligger här i närheten igår, Fitness First.. Arianna, en av tjejerna från jobbet, har joinat det gymmet och hon hade lämnat mitt nummer så jag blev ditbjuden på en liten rundtur.
Det var verkligen jättefräscht! Flera stycken av samma maskin för kondition så att man slipper slåss om de! ;)
De har alla Les Milles klasser (BodyJam, Body Balance osv) som är så roliga att gå på.. Bastu, solarier, jättefrächt verkligen! Det kostar 68 euro/månaden, vilket är en hel del pengar för nån som kommer från Sverige, där ett årskort kostar ca 2500kr.. Men ett bra pris här då man kan få betala upp emot en 100 euro för vissa gym i det här landet.. Det kostar att träna här! Men vi får väl se hur det blir..

Kvällen spenderade jag hemma med mina favoriter! Veronica lagade jättegod mat; pasta, zucchini, räkor och beschamell! :) Mums.. Sen blev det förstås lite tid framför tv:n också..
Hade ännu en dålig natt.. tror att det är för att jag är så orolig för hur det kommer att bli nu med allt.

Vaknade imorse med en ännu större värk i huvudet som har hållt i sig hela dagen.. :(
Dagen släpade sig fram trots att jag faktiskt hade en del att göra även idag.. Annars har det inte hänt så mycket spännande.
Sitter här hemma och kikar lite på tv.. Har precis pratat med mamma min på msn! Philippa och jag hade också en liten konversation. :) Ska väl ta en dusch om ett tag och sedan är det sängen. Känner mig väldigt trött!

Karsten har varit i lägenheten som han ska flytta till nästa vecka.. Han har tagit mått för att se vad han ska ställa vart.. Vi tror nog att det blir till att köpa en bäddsoffa för herrn! ;) Vet inte riktigt vad han har för sig ikväll.. tror att han skulle iväg för att träffa en gammal jobbarkompis eller nått.. Så jag är ensammen igen!

Jaja.. Imorn är det en ny dag med nya tag..
Jag längtar till helgen.. med 3 dagarshelg då vi är lediga på måndag också! :)
Vi ska ha middag här på söndag.. massor mysigt ska det bli! :)

Nej..

Puss och kram
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela