Sanna - Mitt i livet

Hmm,,

Publicerad 2009-04-01 07:24:42 i Allmänt,

Kul om jag såg nu att jag trodde att det var Tisdag igår.. och har alltså två inlägg med Tisdag, fast olika datum på de.. Haha, man kan vara bra snurrig ibland! Aja, skitsamma!

Ligger i min säng och håller på och kopierar över alla mina bilder till skivor.. Vet inte varför men under de senaste dagarna så har jag haft en sån skräck för att hela min dator ska typ krascha och jag inte ska ha kopior på mina bilder och därmed förlora så himla mycket minnen! Det skulle jue inte vara första gången det händer direkt! Så nu tar jag det säkra före det osäkra och helt enkelt ser till att jag har allt sparat..
Men det tar sån otrolig tid!! Eftersom jag lägger allt på vanliga CD-skivor och inte DVD.. jag har inga såna för tillfället så jag får lov att ta vad jag har..

Tittat på American Idol idag.. Alltså det är helt sjukt va duktiga de är som är med!
Här tar det jue en hel dag innan man får veta vem som åker ut.. det betyder två dagar med skön Idolunderhållning. Jag har mina favoriter och ser fram emot finalen! Eftersom jag faktiskt kommer kunna se den i år! :)

Jag saknar min familj och mina vänner idag..
Har känt mig nere och ledsen nästan hela dagen! Vet inte varför.. men det är väl för de där drömmarna som rånar mig på sömnen! Just nu är klockan 01.10 och jag är skittrött men jag kan inte sova innan jag fixat alla bilderna för annars kommer jag väl ligga och tänka på det istället..

Imorn ska jag försöka få en tidigare start på dagen än vad jag har haft den senaste tiden.. Men som försvar får jag jue säga att jag varit sjuk och att jag inte kunnat gjort så mycket mer. Men nu ska jag i alla fall försöka.. Kanske att man skulle må bättre av att gå ut och gå lite??

Snart färdig.. :)



Och ja.. Jag är fortfarande Tönt! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela