Sanna - Mitt i livet

Inte okej!!

Publicerad 2009-03-11 19:00:05 i Allmänt,

Det är inte okej att det känns som att jag varit ute och festat hela natten och att jag idag lider av den värsta sortens baksmälla!! Känns som att man lika gärna hade kunnat gjort det jue!! Haha
Det snurrar i huvudet till och med när jag ligger ner.. sådär som det kan göra ibland när alkoholen slår till lite fel och det känns inte alls roligt.
Pappa John tyckte att jag lika gärna kunde dricka en vin spritzer eller nått.. kanske kan stabilisera det hela då. Men jag tror jag låter bli! ;)

Jag ligger i sängen med datorn i knät och försöker lista ut, med pappas, hjälp hur jag ska deklarera för skatten i Holland. Det är inte lätt kan jag meddela! Haha.. men äntligen så har formerna kommit och jag har en sak mindre att oroa mig för. Bara jag får det ur vägen nu också!
Det ska skicka hit till Florida så att jag kan bättre förstå hur den ska fyllas i.. fattar jue ingenting när pappa försöker förklara.. det har jue med språksvårigheterna att göra. Är jue inte direkt en hajjare på Nederländska.
Men det blir bra.. bara det kommer hit. :)

Nu har jag dessutom lite bättre koll på skolan också och vilka kurser jag måste söka.
Dessutom så har jag sökt ett jobb hemma i Sverige idag! :) Får väl se vad som händer med det nu när man är här.. men det skadar jue inte att försöka i alla fall!

Nu måste jag lägga ifrån mig datorn.. huvudet är alldeles för tungt och det bränner lite runt ögonen! :(
Jag vill inte vara sjuk.. kan inte nån komma och ta hand om mig??

Pusa,
Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela