Sanna - Mitt i livet

Lördag 21/3

Publicerad 2009-03-21 16:17:01 i Allmänt,

Tid här; 11.05

Jag blir lite förvirrad över vad det egentligen är för dag.. Igår morse så visste jag att det var fredag men under dagens gång så försvann det liksom ur minnet på mig. Inte förrän på kvällen igen, ganska sent också, kom jag underfund med att det faktiskt var fredag. Dagarna smälter ihop när man är sjuk och inte aktiverar sig..
Regnet öser i alla fall ner där ute och det är så grått och trist att man inte ens vill kliva upp ur sängen. Krypa längre in under täcket är något som däremot lockar. Fast jag vill inte vara sängliggandes hela dagen heller.

Melissa hörde av sig idag och frågade om jag vill gå på fest med de.
Jag saknar den flickan massor, har jue inte träffat henne på hela tiden jag varit här nu, men jag kan verkligen inte gå ut ikväll. För det första vill jag bli ordentligt frisk och för det andra känns det inte okej att gå ut och spendera pengar den här veckan med tanke på alla läkar-och medicinkostnader jag har haft. Så det blir en lugn hemmakväll med film igen.. Även fast det skulle vara väldigt skönt att bara gå ut och träffa lite människor!

Idag har till och med locket i örat släppt lite grann.. Jag hör mycket bättre och det är skönt att inte behöva känna sig som att man hela tiden går runt med en stor hink (eller nått) över örat och höra sig själv prata så högt.
Kris körde mig för att köpa cigg igår och jag pratade så tyst jag kunde med affärsbiträdet eftersom det, i mitt huvud, kändes som att jag nästintill skrek! Hahaha.. men som sagt har det lättat lite.

Imorn får jag håret fixat! Massa skönt ska det bli.. :)


Massa kär i den här är jag också.. :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela