Sanna - Mitt i livet

Onsdag 11/3

Publicerad 2009-03-11 16:38:46 i Allmänt,

Tid här; 11.16
Vädret just nu; Sol som försvinner bakom gråa moln, +25c

Idag hade jag tänkt piska ut mig själv på en promenad! Det känns som att det verkligen behövs.. Men när väcklarklockan ringde kunde jag bara inte ta mig ur sängen. Det gick inte!
Vaknade strax efter 10 och tänkte att jag inte kan ligga och sova hela dagen.. Men nu när jag varit uppe en stund så känner jag alldeles yr och det snurrar verkligen!
Så jag går nog och lägger mig en stund till och hoppas på att det ska ha försvunnit tills jag vaknar igen.

-----

Jag fick en kommentar av Lilian, en gammal körkompis som har en helt underbart söt liten Elvira! :) Hon skrev att i och med att jag varit så trött och illamående hela tiden att jag kanske är gravid! Jag har svarat kära Lilian men jag tänkte att jag ska skriva ner det här också om det är nån annan som har tänkt i de galna banorna!! haha
Neeej, jag är absolut inte gravid!
Jag har bara haft lite svårt att installera mig här.. hemlängtan och saknaden efter mina nära och kära har varit svårare att lägga åt sidan nu och anledningen är nog att jag inte var hemma så länge innan jag åkte iväg igen.
Jag har också gått och oroat mig väldigt mycket för saker och ting jag egentligen inte kan göra något åt just för tillfället ( såsom ansökningarna till skolan, skatten från Hollan (väntar på papper), extrajobb när jag kommer hem osv). Mina nerver är ganska dåliga på det sättet att om jag blir orolig, nervös eller liknande så tar det ut sig fysiskt, alltså att jag mår illa och känner mig sjuk.
Men nu är det också så att det har varit rena rama sjukstugan här i Florida. Alla barnen i huset har varit sjuka och det är inte lätt att undvika de när man bor med de under samma tak. Vilket i sin tur har lett till att jag antagligen smittats av deras förkylningar osv. Och därför är jag så trött hela tiden.

Just nu känner jag lite av samma sak jag kände när jag åkte hit första gången, för tre år sen, när jag lämnade föräldrarna för första gången själv och även hade pojkvän som jag saknade åerhört mycket.
Jag hoppas däremot att det snart ska ge med sig med hemlängtan och att oron ska släppa lite. Och jag känner mig ganska optimistisk till att det faktiskt kommer att göra det.

Istället för illamående och yrsel så hoppas jag att jag snart kan skriva om lite mer roliga saker. Men till och med kreativiteten blir lite lidande.. kommer absolut inte på nått att skriva om. Eller så är det bara så att jag inte vill dela med mig av allt till alla.

Jag saknar mina föräldrar massor och jag saknar mina vänner!
Tänker på er och hoppas att ni har det bra!

Pusa,
Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela