Sanna - Mitt i livet

Historia är roligt..

Publicerad 2010-05-27 16:51:39 i Allmänt,

eller inte! :S
Jag har svårt att bestämma mig för om jag tycker att den här kursen är rolig eller inte.
Den känns mer som ett nödvändigt ont än något annat.
Att jag pluggar den på NTI-distans gör väl det hela lite mindre roligt. Lärarna där är inte så bra.
Den senaste månaden har jag varit tvungen att "jaga" min nya lärare för att få tillbaka mina arbeten. Man träffar aldrig sina lärare personligen, utan man har bara kontakt med de via mejl och telefon.
Inte det ultimataste kanske.
I alla fall inte när det gäller den här kursen i Historia A.

Det är så mycket som man själv måste analysera och diskutera om.
Varje gång jag får tillbaka mina arbeten så står det att faktan är jättebra "men du kanske skulle kunna använda dig av egna analyser och diskussioner.."
Men, tyvärr, känner jag inte för att diskutera och analysera och trodde att min lärare för den här kursen borde ha fattat vid det här laget att jag inte är så intresserad av ett högre betyg än G.
Tiden har knappt räckt till för den här kursen så som allt har sett ut. Jag ska vara glad att jag ens lyckats med att skicka in ett arbete var fjärde vecka.
Ska jag sen sitta och diskutera med mig själv på papper?? Nee, det känns inte riktigt som en prioritering. Även fast jag vet att jag klarar av det..

Det är roligt också att mina arbeten den senaste månaden på något konstigt sätt har fallit "mellan stolarna" och att jag måste mejla och påminna min egen lärare att jag vill ha tillbaka mina arbeten. Hur oproffesionellt är inte det?? Jag kan råda de som vill plugga upp ämnen att först och främst titta om det finns möjlighet att göra det på Komvux eller liknande. NTI är inte direkt ett förstahandsval.. Jag aldrig söka dit igen.

Nu ska jag se om jag kan få min läxa att bli rolig..

Kommentarer

Postat av: Sandra Marinoni

Publicerad 2010-05-27 19:33:08

sv; förstår det! den är sjukt bra :D

Postat av: Lina

Publicerad 2010-06-02 15:06:16

Läser också på NTI och har problem med att få respons i svenskan. Kursen slutade i fredags, jag har inte fått svar på de tre sista uppgifter jag skickat in och har inte en susning om hur provet gick. Läraren svarar inte på mail och telefonerna har vart trasiga. Känns SÅ nonchalant!



I de andra ämnena jag läst på NTI har responsen bara tagit max en dag, så vissa lärare är bra iaf ;)

Postat av: Lina

Publicerad 2010-06-02 17:43:26

Jag håller med dig helt. Dessutom kan jag känna att det är roligare att läsa i klassrum, så man har någon att diskutera med och så. Och en chans att fråga läraren direkt om man undrar något.



Lycka till med historian!



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela