Sanna - Mitt i livet

Jag hyllar Size Hero!

Publicerad 2010-05-26 20:34:49 i Allmänt,

Det här med skönhetideal är inte alltid lätt..
Alltid är det någon som vill tala om för dig hur du bör se ut, vilka kläder du ska ha osv.
Visst, jag ska inte säga att jag inte hakar på en del grejer, men jag är långt ifrån nått mode-freak (inget illa menat mot de som gillar mode). Jag klär mig helt enkelt i det jag tycker om, det jag tycker är bekvämt.

Något som gör mig illa till mods är när tjejer (och killar) hetsbantar och svälter sig själva för att de ska uppfylla de ideal som är satta. Det är tråkigt att vissa går runt och tror att man måste vara på ett visst sätt.
Visst, igen, tänker jag själv på att jag måste gå ner i vikt, inte äta de där onyttiga sakerna jag gör, kanske träna mer eller skippa att ta det där glaset vin för att inte gå upp ett kilo till.
Men jag vet också att jag gör det för min egen skull.. för att jag inte själv tycker om att vara som jag är. Jag vet att jag är omtyckt för den person jag är, hur jag än ser ut. Och det känns bra på ett sätt, men om jag inte själv mår bra så som jag ser ut måste jag själv göra något åt det också.

Bara för att jag kanske vill gå ner något kilo nu när badsäsongen är inne så betyder inte det att jag vill bli en "size zero". Det är synd om de människor som ser det som ett ideal. Det är ingen lätt väg dit..
Det låter som en klyscha, men skönheten sitter verkligen på insidan. En människa som är hälsosam och har ett vackert inre blir också otroligt vacker på utsidan, det lyser igenom.
Människor som inte är riktigt medvetna om hur vackra de faktiskt är, blir bara vackrare.

Jag skrev på Veckorevyns lista.. Gör du det också här!




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela