Sanna - Mitt i livet

Jag gillart...

Publicerad 2010-09-08 22:23:56 i Allmänt,




Jag vet inte om jag har börjat komma in i mitt "nya" liv med skola och caféjobb då jag fortfarande blir lite förvånad över hur mycket fritid jag faktiskt har. :D
Pga de tidiga morgnarna så är jag trött rätt så mycket.. och väldigt tidigt på kvällen. Det är väldigt ovant med ganska skönt. För det känns som att man börjar få en rutin i livet. Och det var det jue ett tag sen man hade.

Imorn jobbar jag på Kaka.. sen ska jag på en efterlängtad ansiktsbehandling. :D Skönt ska det bli vill jag lova. Mitt ansikte behöver lite vård efter den senaste tidens stress och nu kommer jue kylan snart också.
På fredag ska vi ha redovisning av vårat första grupparbete i skolan. Vi har gjort en PowerPointpresentation av boken som vi har läst och det känns faktiskt riktigt bra.
På fredag är vi också bjudna till Globen och Poolias Career Days. Ett jättebra tillfälle för oss att få träffa olika företag, knyta lite kontakter och kanske fiska efter en praktikplats till nästa termin. :) Men tyvärr vet jag inte om jag kan gå eftersom jag ska jobba på Harrys på kvällen. Tågen tar jue en liten paus där under kvällen så beroende på när vi får sluta så får jag väl ta beslut om det då, om det är värt att åka dit menar jag.

Livet känns bra.. och det känns som att jag är på väg i rätt riktning. Även fast det är svårt att vänja sig så vet jag att allt bara kan bli bättre. Jag trivs i skolan med utbildningen och klasskamraterna. Jag tycker inte ens att det är jobbigt att pendla till Stockholm.. Jag gillar Stockholm. :)

Nu ska jag mysa lite med min älskade.. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela