Sanna - Mitt i livet

Sjukling?

Publicerad 2011-02-15 12:08:30 i Allmänt,

Imorse när jag vaknade hade jag en sån hemsk huvudvärk, en typisk bihålevärk som går runt bakom ögonen till och med, så jag valde att stanna hemma idag. 
Förstår inte riktigt vad det är med mig. Mår väldigt konstigt men kan liksom inte riktigt förklara vad det är. Självklart är det en förkylning men inte alls av den vanliga typen.
Jag känner mig febrig och lite orkelös men sen går det över och blir bra igen.
Miki har ju i och för sig legat hemma flera dagar nu så det är väl inte så konstigt om jag också börjar känna mig dålig.

Jag sitter just nu vid köksbordet. Har mejlat in vårat arbete i Omvärldsanalys, för trots att jag inte är i skolan, inte Louise heller för den delen, så vill vi att läraren ska veta att vi var klara med uppgiften i tid och att hon inte tror att vi är hemma pga att vi inte gjort jobbet.

Tittar på de fantastiska blommorna som jag fick av Miki igår.. De är så vackra. :)
Igår när jag kom hem stod bordet så fint dukat och det var massa ljus tända överallt och maten stod färdig. Fick en liten söt nalle också. Han är så fin min älskade!
Själv köpte jag en chokladask och skrev en liten kärleksförklaring i ett kort. Fast jag visade min uppskattning för honom redan förra veckan med att komma hem med en liten present.
Det är verkligen inte presenterna som är det viktiga utan bara det att man tar tid till att visa varandra uppskattning, på vilket sätt ni än väljer att göra det.
Självklart ska man ta vara på det när som helst på året, gärna så ofta som möjligt för att den andra inte ska känna sig bortglömd. Och det gäller ju inte bara ens pojk-/flickvän utan det handlar ju om alla du håller kär. Alla hjärtans dag är ju verkligen inte en dag för bara par, det tycker jag att man ska föröska komma ihåg vare sig man är i ett förhållande eller inte.
Dagar som alla hjärtans dag, t.ex., tycker jag kan vara bra ändå.
I dagens samhälle så är vi så stressade och vi har mycket som händer kring oss att det kan vara svårt att hitta tiden för att visa den där extra uppskattningen som vi vet att alla förtjänar.
Dagar som igår eller födelsedagar, årsdagar, jul etc. kan vara ett bra tillfälle att stanna upp och bara se till det man har.

Vi skulle behöva bli bättre på det där, de flesta av oss i alla fall.

Nu ska jag gå och bädda ner mig i sängen framför tv:n, för det får man göra när man mår dåligt! ;)



Dagen till ära bär jag en rosa velourdress. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela