Sanna - Mitt i livet

Äntligen en myskväll! :)

Publicerad 2011-01-18 21:29:37 i Allmänt,

Fy fan va skönt det var att sola! :) Känns som det var år och dar sen sist och det kändes verkligen behövligt. Måste försöka hinna med det oftare känner mig nästan genomskinlig för tillfället. :S

Till middag blev det sprödbakad torsk och kokta grönsaker. Riktigt gott. :)
Fortsatte med pluggandet en stund till efter det men det känns lite förvirrat i huvudet med alla de olika delarna av Affärsjuridik så jag var tvungen att ge upp till sist.

Sitter i soffan och småtittar på tv med datorn i knät. :)
Väntar på att älskling ska komma hem från jobbet. Vi ska ha lite myskväll med film och lite gott. Det känns också som att det var evigheter sen sist. Vi har jobbat en del båda två den senaste tiden och inte varit lediga samtidigt så mycket men ikväll tar vi oss tiden. :)
Tror att vi ska se The American med George Clooney. Hoppas verkligen att den är bra.

Trots att jag fick en, rejäl(!), sovmorgon så känner jag mig redan trött. Så jag hoppas att jag lyckas hålla mig vaken genom hela filmen. ;)





Imorgon ska jag äntligen till Vice på Salong Hårdesign!
Ser verkligen fram emot ett par timmar av ompyssling. Vice är så duktig och jag bli alltid lika nöjd när jag har varit hos honom. Han vet precis vad han gör. :) Jag har inte varit hos någon annan frisör på snart 6 år! När jag hittar någon så stannar jag. ;)

Nu kom älskling.. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela