Sanna - Mitt i livet

Att skriva brev till sig själv

Publicerad 2011-01-27 23:36:23 i Allmänt,

Är lättare sagt än gjort..
Har ni provat på det nån gång?

Jag kommer ihåg att vi skulle skriva brev till oss själva någon gång i mellan/högstadiet som vi sen skulle få några år senare. Undrar vad som hände med det brevet? Jag fick i alla fall inget. Hmm..

Den här gången fick vi i "läxa" att, inför morgondagens föreläsning med Emma Pihl, skriva ett brev till oss själva som ska skickas om ett par månader. Brevet skulle skrivas som en övning i den personliga utvecklingen. Shit, va svårt det var!! Det slutade ända med att jag skrev två sidor till mig själv och jag hoppas att jag ska känna att jag lyckats med någonting av det jag skrivit ner. Så att det inte blir ett alltför stort "fall" när jag läser det igen om ett par månader. ;)

Ångestpluggar fortfarande inför tentan imorn. Har svårt att lägga ifrån mig böckerna just nu. Pausen för trippen till Ikea var jag i alla fall väl värd. Kom hem med en del bra saker, inget "onödigt skräp" den här gången. ;)
Dessutom kändes det lite lättare att kika i lagtexterna när jag lyckats få lite distans till det hela.
Men det känns inte riktigt som att jag är färdig med pluggandet än. Ska ta med mig boken och krypa ner i sängen för att läsa lite till. Kan ju inte göra någon större skada.. kanske drömmer om Konsumentköplagen, Konkurslagen och allt det andra men det kan jag ju stå ut med. ;)

Nu måste jag sätta fart.

Sov så gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela