Sanna - Mitt i livet

Onödig Stockholmsresa

Publicerad 2012-01-23 14:48:44 i Allmänt,

Imorse kämpade jag mig mer eller mindre upp ur sängen, inte bara pga träningsvärk, utan pga en fruktansvärd huvudvärk som satt bakom ögonen.
I skolan skulle vi ha en föreläsning på en och en halvtimme och även om det känns lite onödigt att betala för en resa fram och tillbaka för den korta stunden så gör jag det i alla fall.
Väl i skolan så visar det sig att vi inte har någon föreläsning pga något missförstånd mellan vår lärare och föreläsaren. Irritation på maxnivå skulle jag vilja kalla det.

Det blev en sushi-lunch tillsammans med några från klassen och sen lite shopping. Lite extra tröjor för träningen och lite annat smått och gott. :)
Tog äntligen tag i mitt liv och köpte träningskort. Körde dubbelpass igår (Afro och Body Balance) för att kickstarta träningen. Kan meddela att jag har såå ont idag och det kommer väl säkert att vara ännu värre imorgon. Men det är skönt för nu är jag igång.

I april är det tänkt att jag ska hitta min klänning till bröllopet och helst ska jag väl ha sett några resultat tills dess. Känner mig rätt taggad! :)

Snart hemma i Eskilstuna igen.. Ska se om Carro och Laura vill umgås lite. :)

Det blev lite kläder från H&M och Gina.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sanna Narancic

Mamma till tvillingarna Oliver och Ella <3 Gift med min fantastiska man Miki.. Det här är delar av vårt liv. :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela